ZOMERSLUITING

Eindelijk mogen we het officieel verkondigen! Vanaf 23 juli 2017 tot en met 25 augustus 2017 sluit De Harmonie haar deuren om voor jullie een geheel nieuwe ervaring te creëren. Zowel het interieur als concept worden volledig vernieuwd. Voorlopig gaan wij nog niet alles verklappen, maar alles wordt vastgelegd op film. Zo houden wij jullie graag op de hoogte tot wij jullie weer mogen verwelkomen vanaf 26 augustus in De Harmonie 2.0. 


Welkom

In De Harmonie lopen buiten en binnen door elkaar, zowel in het interieur als in de gerechten. Geniet van ons warme restaurant, de adembenemende stadstuin en vooral de bijzondere gerechten van patron-cuisinier Marco Somer.TROUWEN

Restaurant De Harmonie biedt dé ideale ambiance voor uw bruiloft. Onze zalen, restaurant en onze diepe tuin zijn uitermate geschikt voor recepties en diners. Het bijzondere aan restaurant De Harmonie is dat wij sinds 1 januari 2014 officieel een trouwlocatie zijn. Hierdoor kunnen alle plechtigheden bij ons gehouden worden.... (meer info) 


 

Lees nu de recensie van het AD voor de Gouden pollepel!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief! >