Menu


A LA CARTE MENU


Ganzenlever | Granny Smith | kruidkoek

Makreel | limoen | oerbiet
Heek | lavas | citroenmelisse
Griet | kurkuma | amandel
Sardines | salie | parmezaan

Langoustine | venkel | tomaat

Kalf | pastinaak | zilverui

Eend | peer | saffraan

Coquilles | sinaasappel | cacao
Kabeljauw | yoghurt | walnoot
Piepkuiken | groene asperge | chantarelle
Lam | knolraap | verjus




DESSERT


Kaas | pruimen | druiven

Braam | yoghurt | meringue

Wortel | anijs | pecannoot

Witte chocolade | sinaasappel | karamel



De prijs per gerecht bedraagt vijftien euro

Vegetarisch menu verkrijgbaar


user_images/menu


CHEFS SPECIALITEITENMENU

Voor reserveringen vanaf 6 personen is er een vastgesteld “Chefs specialiteitenmenu” samengesteld. Reserveringen kleiner dan 6 personen kunnen uiteraard ook kiezen uit één van de menu's. Voor een optimale smaakbeleving kunt u kiezen uit een vijf-, zes- of zevengangenmenu. 


Drie-gangenlunchmenu:             €  35,00 


Vijf-gangenmenu:                        €  54,50 

Zes-gangenmenu:                       €  62,50 

Zeven-gangenmenu:                   €  71,00 



ALLERGIEËN, INTOLERANTIES EN DIEETWENSEN

Heeft u te maken met een voedselallergie, intolerantie of een dieet? Dat is geen enkel probleem, wij houden er graag rekening mee. Geef bij voorkeur bij het reserveren uw specifieke wensen door.

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief! >